مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران 

تقدیر آیت‌الله مکارم شیرازی از اقدامات دستگاه قوه قضائیه؛ حجت‌الاسلام رئیسی مرد تحول در دستگاه قضایی است

مرجع تقلید شیعیان در دیدار حجت‌الاسلام رئیسی از اقدامات صورت گرفته در دستگاه قضا در زمینه وضعیت زندانیان، مهریه و کاهش پرونده‌های قضایی تقدیر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  این مرجع تقلید در دیدار رئیس قوه قضائیه از زحمات وی در این مدت نسبتاً کوتاه تقدیر و تشکر کرد و او را مرد تحول در دستگاه قضایی دانست.

 

وی با اشاره به سرنوشت زندانیان مهریه خاطرنشان کرد: بحمدالله این مسئله به حداقل رسیده و باقیمانده آن نیز برطرف می‌شود.

 

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه یکی از مشکلات مهم در دستگاه قضایی این است که عده‌ای محکوم‌ به قصاص می‌شدند و ارباب دم حاضر به اجرای حکم قصاص نیست و مایل است قاتل سال‌ها زندان بماند و شکنجه شود اظهار کرد: در حالی‌ که از نظر حکم شرع یا باید قصاص اجرا شود و یا از زندان با کفالت آزاد شود.

 

 

حجت‌الاسلام رئیسی در این مورد اظهار داشت: این موضوع حل‌ شده و کسی به خاطر قصاص در زندان نمی‌ماند.

 

آیت‌الله مکارم شیرازی درباره زندانیان مهریه گفت: در مورد کسانی که مهریه آن‌ها تقسیط می‌شود سابقاً می‌گفتند تا قسط آخر پرداخت نشود، تمکین زوجه لازم نیست در حالی‌ که گاه ده‌ها سال طول می‌کشید تا قسط آخر پرداخت شود. من عرض کردم از نظر حکم شرع باید با پرداخت قسط اول زوجه تمکین کند. خوشبختانه حکم دادگاه‌ها تغییر پیدا کرده و همین‌گونه عمل می‌شود.

 

وی یادآور شد: جای خوشبختی است که مشکلاتی که سال‌ها به آن می‌اندیشیدیم یکی پس از دیگری در حال برطرف شدن است.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار